Pegem.Net

Yayınevi: Bilgi Yayınevi

15,00 % 25 indirim

Sepete At
Yaklaşık 5 iş günü içerisinde tedarik edilir.
Kargo Koşulları: Kredi kartı/havale/eft ile siparişlerde; Kargo ücreti 7,5 ' dir. 75 üzerinde siparişlerde kargo ÜCRETSİZDİR.

Turgut Özakman'ın yarım kalan mektubu

Açık Mektup, son gününe kadar yazmaya, araştırmaya, üretmeye devam eden değerli yazarımız Turgut Özakman'ın, Cumhuriyetimizin 90. yıldönümü dolayısıyla kaleme aldığı ve çok önemsediği, üzerinde titizlikle çalıştığı kitaplardan biriydi.

Ne yazık ki bitiremedi.

Cumhuriyetimizin 90. yılında “bir durum değerlendirmesi yapmak” gereğini duyarak, “bir aile büyüğü içtenliği ve açıksözlülüğü ile” kaleme aldığı bu kitap, herkese, hepimize yazılmıştır. “Bütün Ak Partililer, CHP'liler, MHP'liler, BDP'liler, Meclis dışı bütün partilerin, siyasi grupların taraftarları, medya mensupları, bürokratlar, üniversiteler, baro, sendika ve oda üyeleri, aydınlar, bilim ve sanat çevreleri, iş adamları, esnaflar, çiftçiler, STK üyeleri, ev hanımları, tutuklular, mahkûmlar, Ağrılı Zeyno Teyzeye kadar, kadın erkek, genç yaşlı, şehirli köylü, herkes” bu mektup-kitabın muhatabıdır.

ISBN: 9789752205055

Baskı Sayısı: 1. Baskı

Basım Tarihi: Ocak 2014
Baskı Yeri: İstanbul

Sayfa Sayısı: 144

Ebat: 13,5x19,5

Bu eseri oylarak yorumlayabilirsiniz. Lütfen yorumlarınızın bilgi verici, açıklayıcı ve adil olmasına dikkat ediniz.
Oyunuz
Adınız ve Soyadınız